Waarom Kennemer Betonbouw kiezen?

Wij zien kennis, naast ervaring, als één van de belangrijkste fundamenten in ons vak.

Wij zien kennis, naast ervaring, als één van de belangrijkste fundamenten in ons vak. Deze kennis is er nog steeds maar veelal verdeeld over veel mensen. Dat zorgt ervoor dat er, in tegenstelling tot “vroeger”, veel meer mensen nodig zijn om dezelfde kennis om te zetten in daadwerkelijke plannen.

Onze visie op delen van kennis is heel eenvoudig: Deel zonder dat je daar iets voor vraagt. Het oude spreekwoord: “Kennis is macht” moet, wat ons betreft, worden aangepast in: “Delen van kennis is macht”.

Deze opvatting wordt gerechtvaardigd door wat we tegenwoordig in de bouw meer en meer toegepast zien worden. We noemen het dan LEAN. Dit is enerzijds een communicatie middel, net als BIM, maar in belangrijke mate dus het middel om kennis met elkaar te delen.

Bij Kennemer Betonbouw willen wij onze kennis graag met u delen en daar willen wij uw kennis voor terug. In welke vorm? Dat verschilt per situatie. Belangrijkste is dat we het samen willen. Met deze manier van werken en denken wordt iedereen binnen het bouwproces beter en sterker, althans dat is onze mening.