Bij Kennemer Beton Bouw communiceren wij helder. Om dat waar te kunnen maken is het van belang om zoveel mogelijk informatie in een vroeg stadium te weten zodat we diverse diensten op het gebied van beton kunnen aanbieden. Wij zijn trots op onze dienstverlening! Onze focus ligt op de totale projectbegeleiding en niet alleen op het uitvoeren. Onze dienstverlening bestaat uit:

  1. Project calculatie en -budgettering
  2. Project realisatie
  3. Materieel verzorging

Project calculatie en -budgettering

Vóór een project wordt gecalculeerd kunt u al gebruik maken van onze kennis en ervaring. Dit kan in de vorm van het bepalen van de werkmethodiek tot aan de inzet van materieel. Het maken van calculaties en opzetten van werkplannen valt eveneens onder deze dienst. Advisering is uiteraard niet kosteloos maar zal voor u als opdrachtgever zeer nuttig zijn. Met een uitgewerkt plan in de hand kunt u het project op een goede manier uitbesteden. Ons advies is altijd vanuit praktisch perspectief en wij kunnen u begeleiden bij de uitvoering.

Project realisatie

Indien u kiest voor een volledige uitbesteding dan nemen wij graag de uitdaging aan om het werk volledig voor u uit te voeren. Vanuit een uitgewerkt plan maken wij de productie van het betonwerk. Altijd in samenwerking met u en de overige partijen die hierbij betrokken zijn (LEAN) samenwerking. Verspilling van materialen en arbeid zijn wat ons betreft uit den boze.

Materieel verzorging

Het juiste materieel is onontbeerlijk voor een goede en veilige productie van betonwerk. Naast advisering en uitvoering verzorgen wij vanuit onze kennis en ervaring juiste materieel verzorgen. Wij doen dit in samenwerking met vaste betrouwbare partners die kennis en kunde al jaren met ons delen.

Interesse in onze diensten? Bel ons op 0251 – 26 14 40 of neem contact op via ons contactformulier.

Betonbouw in actie